Hier graag een nieuwe referentie plaatsen.

 

Afgelopen zomer 2018 zijn onze badkamer en toilet volledig vernieuwd . Sanitop heeft geholpen met een mooi ontwerp waarbij onze wensen goed uit zijn gekomen, en de ruimtes optimaal benut . De uitvoering is 100 % naar wens met goede materialen en een prachtig eindresultaat .

                                                                         Fam Sietsma Dalfsen. 

 

Begin 2018 hebben wij contact opgenomen met Jan Jansen om onze badkamer te vernieuwen. De manier waarop Jan werkt is prettig en gemoedelijk . hij komt bij je thuis langs om de badkamer op te metenen de wensen door te spreken. tijdens het tweede bezoek werd het voorstel besproken,er is goed geluisterd naar onze wensen. Na goedkeuring van dit voorstel hebben we tijdens een volgende afspraak bij Teunissen & becking in Almelo de tegels uitgezocht.in juni 2018 zijn de werkzaamheden uitgevoerd door Jan Woertink en Meijerink installatiewerken , deze partijen werken goed samen zodat alles vloeiend verloopt . Tijdens de werkzaamheden komt Jan Jansen langs om de voortgang te bekijken . We hebben nu een moderne badkamer die weer vele jaren mee kan . SANITOP IS ZEKER AAN TE BEVELEN ! .

                                                                          Fam Kedde uit Lutten . 

 

Voor de verbouwing van wc en Badkamer in onze recreatiewoning , besloten wij bij voorkeur een locale onderaannemer te contracteren.Al snel vonden wij Jan Jansen , en daar hebben wij geen spijt van. Onze renovatieplannen namen wat grotere vormen aan dan aanvangkelijk gepland. Jan Jansen stelde een team samen dat ontzettend goed samenwerkte, en met ons meedacht , geweldige eigen initiatieven nam en heerlijk flexibel bleek . vanaf het begin hadden wij veel vertrouwen in deze mannen en in onze Whats-app groep , we hebben heel wat afgelachen . Het eindresultaat mag er wezen ; het ziet erprachtig uit ,werkt uitstekend , en is helemaal naar onze wens. Jan Jansen , Gerald Jansen ,  Jan Woertink en Gerald Meijerink , heel erg bedankt . Sanitop ; Helemaal Top !! .

                                                                         Peter en Belinda Bijlstra. 

 

Bij onze eerste woning in 2004 hadden wij goede ervaringen met Sanitop , en daarom was er nu geen enkele twijfel om bij de nieuwbouw van onze woning wederom Sanitop te vragen voor ons sanitair . Een mooi en praktisch ontwerp , goede adviezen , kwalitatief goede producten , en dat alles ook nog voor een betaalbare prijs !! . Daarom zullen wij iedereen die een nieuwe badkamer nodig is , adviseren om eens contact op te nemen met Sanitop Badkamers.

                                                                         Fam Lennips Gramsbergen. 

 

Voor de verbouwing van onze badkamer hebben we diverse offertes opgevraagd, waaronder bij Sanitop. Jan Jansen van Sanitop kwam qua SERVICE , IDEEEN en PRIJS er als beste uit. In goed overleg is er een mooi ontwerp uitgekomen, waarbij tijdens de uitvoering die door Gerald Jansen uitgevoerd werd ook nog aanpassingen gedaan konden worden, waardoor er een prachtig resultaat is ontstaan.Jan en Gerald , jullie hebben er iets moois van gemaakt.TOP

                                                                      Fien en Tjitse Brand te Hardenberg. 

 

We zijn erg blij met onze nieuwe badkamer,Sanitop heeft goed geluisterd naar onze wensen en samen zijn we tot een mooi resultaat gekomen.Secuur en netjes werken zijn hun sterke punten,ook is er tijdens de verbouwing goed overleg mogelijk . Ze staan voor kwaliteit en service , wij zijn dan ook meer dan tevreden.

                                                                            Familie Centen Hardenberg.

 

Het toilet op de begane grond is vervangen door een hangend toilet en de tegels zijn vervangen op de vloer in de hal en in het toilet . Alles werd zeer netjes , snel en deskundig uitgevoerd . Er wordt meegedacht en deskundig advies gegeven . Wij zijn heel erg blij met het resultaat . Hele sympathieke vakmensen , de mannen van Sanitop.

                                                                             Familie Nijman Hardenberg.

 

Wat zijn wij superblij met onze nieuwe badkamer ! . Jan heeft ons goed geholpen en advies gegeven , en Gerald heeft alles in goed overleg geplaatst , mannen bedankt !

                                                                Groetjes Harry en Dorien Jonink Hardenberg.

 

Na snel en vakkundig zijn wij super blij met onze nieuwe badkamer.Alles is in goed overleg goed geregeld.De afwerking is superstrak.Bedankt Jan en Gerald . TOP werk geleverd.

                                                                            Fam . E. Plas Coevorden.

 

Om een goede indeling en praktische tips te krijgen voor de verbouwing van onze badkamer hebben we Sanitop ingeschakeld en gevraagd om een ontwerp te maken die past bij ons gezin . In samenwerking met bouwbedrijf Zweers , die de bouwkundige werkzaamheden heeft verzorgd,hebben we een prachtige badkamer gekregen,waar we erg blij mee zijn.

                                                                       Mvrgr ; Alfred en Lizette Veldsink.         

 

15 jaar na plaatsing badkamer , een klein defect aan de douchedeur welke GRATIS is gemaakt ; TOP SERVICE .

                                                                             Fina Ensink Gramsbergen. 

 

Er zijn al veel lovende woorden geschreven over de werkwijze en inzet van Jan en Gerald Jansen , hier kunnen wij ons zeker bij aansluiten , prima vakmanschap !! . Heren , wij wensen jullie heel veel succes , en tot over een jaartje of 25 .

                                                                          Familie Nijeboer te Gramsbergen.

 

Het verrassende ontwerp van Jan , en de vakkundige installatie van Gerald werd uiteindelijk een prachtige badkamer , wij zijn zeer tevreden over het resultaat.

                                                                          Fam Stoeten te Gramsbergen.

 

In januari 2015 is mijn badkamer gerenoveerd door Jan en Gerald Jansen . De renovatie is prima verlopen .  Nadat Jan een mooi ontwerp had gemaakt en wij samen de materialen voor de nieuwe badkamer hadden uitgezocht is de badkamer door Gerald geinstalleerd , tijdens het hele proces is er voldoende ruimte om nog aanpassingen te doen. Het eindresultaat is een prachtige badkamer die aan de huidige eisen voldoet en waar ik erg blij mee ben . Kortom Sanitop is een aanrader.

                                                                         Benno Breukelman Hardenberg.

 

We hebben ons uitgebreid laten informeren door meerdere badkamerbedrijven , en een aantal offertes laten maken . Ook hebben we mensen die hun badkamer hadden verbouwd gevraagd naar hun ervaringen . De keuze was uiteindelijk niet moeilijk , het werd Sanitop, hier hebben we geen moment spijt van gehad . Er werden goede suggesties gedaan , en er was volop ruimte voor eigen inbreng , ook tijdens de verbouwing was er ruimte voor aanpassingen en veranderingen . Het is alweer zeven weken geleden dat onze badkamer werd geinstalleerd , en nog steeds genieten we ervan . We kunnen Sanitop met Jan en Gerald Jansen dan ook van harte aanbevelen .

                                                                           Fam Leferink Gramsbergen.  

 

Nog steeds genieten wij van onze nieuwe badkamer van Sanitop . Het eerste contact was met Jan , met hem bespraken wij onze wensen , onze wensen werden verwerkt in een prachtig ontwerp . Jan heeft ons begeleid bij het uitzoeken van alle materialen . Een paar weken later maakten wij kennis met Gerald , Gerald heeft de badkamer op vakkundige wijze geinstalleerd . Tijdens het gehele proces is er alle ruimte voor eigen inbreng , en de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen . Kortom voor een goed advies en vakkundig werk ben je bij Jan en Gerald aan het juiste adres .

                                                                 Bedankt namens Fam Rottgers te Coevorden.                                                                

 

Door de goede ervaring van vrienden van ons met Sanitop ( Jan voor het ontwerp en Gerald voor de realisatie ) , hebben wij ook besloten om ook onze kleine badkamer ( 2 x 2.10 ) door hen te laten opknappen , wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat , en zeker niet onbelangrijk met de persoonlijke begeleiding en adviezen welke wij hebben gekregen . Alle persoonlijke wensen zijn door Jan gerealiseerd in het door hem gemaakte ontwerp . Ook bij het uitkiezen van Tegels en Doucheputten , sanitair en kranen hebben wij goed advies van hem verkregen over de veschillende mogelijkheden en opties ( met daaraan gekoppeld de voor en nadelen ) . Aan zijn enthousiasme is te zien dat hij naast veel ervaring en deskundigheid ook enorm geniet van de positieve reacties op zijn adviezen en ontwerpen , helemaal TOP . De bouw en afwerking is door Gerald verzorgd en ook daarvoor alle lof . De rustige persoonlijkheid van Gerald , en zijn streven naar perfectie bij bouw en uitvoering hebben ervoor gezorgd dat wij erg veel complimenten krijgen over het eindresultaat van onze badkamer . Wij zijn door Gerald en Jan geadviseerd om de badkamer af te maken met een hoogglans wit spanplafond , en ik moet zeker erkennen dat hierdoor het eindresultaat ook echt af is , de chique en strakke afwerking zorgen voor een professioneel eindresultaat wat onze verwachting heeft overtroffen , Jan en Gerald hartelijk bedankt hiervoor.

                                                                 Namens Paul en Anita Kootstra te Dedemsvaart .     

  

 

Met de gebroeders Jansen hebben we een afspraak gemaakt voor het aanpassen van onze badkamer . Onze wensen waren een doucheruimte zonder hoge instap , en het moest een mooie strakke en moderne uitstraling krijgen . Jan die had genoeg ideeen hierover , en verrassend was zijn ontwerp met leuke bruikbare details voor de wat ouder wordende mens . We waren overstag en het moest maar een geheel nieuwe badkamer worden. Gerald was de man van de praktijk en hij heeft bijzonder mooi en superstrak werk geleverd . Gebroeders Jansen Bedankt voor het fantastische eindresultaat , Echt topkwaliteit , en wat niet geheel onbelangrijk is ; alles binnen ons budget. Wij genieten van ons ligbad , inloopdouche en de prachtige ruimte die gecreeerd is , en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat ; SANITOP TOPKWALITEIT.

                                                                  Bedankt namens ; Fam Kiewiet Gramsbergen.

 

Na 5 jaar probleempje met ligbad , s morgens gebeld en nog dezelfde dag gratis nieuw onderdeel geleverd . Dat noemen wij nog eens service , waarvoor onze hartelijke dank. 

                                                                                  Fam Overweg Hardenberg.

 

Door de goede ervaringen die kennissen van ons hadden opgedaan met sanitop , zijn wij in zee gegaan met Jan Jansen van ( sanitop ) , daar hebben wij geen moment spijt van gehad. Jan Jansen voor de tekening / ontwerp van de badkamer , Meijering installatie , en Jan Woertink voor de uitvoer hiervan. 3 weken waren er gepland , en het was ook af binnen 3 weken , het was allemaal perfect geregeld , en bij het zien van het resultaat kan je alleen maar zeggen ; pure vakmanschap . Wij zijn zeer content met onze nieuwe badkamer en toilet , en willen Jan Jansen , Gerald Meijering , en Jan Woertink bij deze nogmaals bedanken voor het prachtige resultaat , en de zeer prettige samenwerking.

                                                                                      Fam Vos Hardenberg.          

   

Sinds kort genieten ook wij dankzij Sanitop van twee prachtige , moderne badkamers en toilet . Deze ingrijpende renovatie , van het eerste gesprek en advies bij ons thuis , tot de oplevering is zeer prettig verlopen . De persoonlijke banadering van Jan Jansen , met oog en oor voor de wensen van ons als klant , en de korte lijnen waar het de communicatie betrof , hebben wij als zeer prettig ervaren .

                                                                            Jan en Marian Boeve te Hellendoorn. 

 

Onze badkamer is omgetoverd tot een ruimte die kan concurreren met een badkamer in een luxe hotel ; zwarte vloertegels , grote witte en zwarte wandtegels , design radiator , vloerverwarming ,massage - inloop douche met glazen deur , twee persoons ligbad , strak badmeubel met brede wasbak , grote vierkante spiegel met spiegelverwarming , natuurlijk een toilet , en een verlaagd plafond met ingebouwde verlichting. En dat allemaal op een ruimte van 2.70 bij 2.30 m . Het is een TOP - Prestatie geweest om dit allemaal te verwezenlijken . Mannen van Sanitop ; jullie zijn vaklui !!! . Elke keer wanneer ik in mijn badkamer kom waan ik mij in een hotel !! .

                                                                 Bedankt namens Bram en Coby de Veen Hardenberg.  

 

Super snelle reactie van Sanitop , er was een beschadiging gekomen in onze mooie kunstof wasbak , Zonde .......... s, ochtends contact gezocht  , s,  middags was het al gefixt !!!!!   SUPER BEDANKT !!!! .

                                                                                      Anita post Hardenberg.

 

We waren toe aan een nieuwe badkamer , praktischer , meer bergruimte en mooier , een badkamer om in te ontstressen . Nu ken ik Jan al redelijk lang , en weet dat hij net als ik een vakidioot is en altijd tot het uiterste gaat voor het juiste ontwerp , nou dat heeft ie geweten , we hadden veel wensen wat in een kleine badkamer ( 2.10 x 2.30 ) toegepast moest worden . de wensen waren een bad , afgescheiden douche  ,groote wastafel met los badmeubel en een toilet . Het eerste ontwerp had alles wat wij wensten , maar we vonden het niet mooi , diagonaal en douchen in bad , dat moest anders , dus werd het samen tekenen en verder uitwerken door Jan , en dat resulteerde in een prachtig ontwerp . Tegels , bad , meubel en alles wat er verder uit te zoeken viel was zo gebeurd via de leveranciers van Jan . Das natuurlijk mooi , maar dan komt het pas ,  breken en weer opbouwen , alles moest vervangen worden , en dat werd uit gevoerd door Gerald van BMG , en dan heb je vakidioot 2 aan het werk , altijd de rust zelve , maar erg hard werken , maar vooral veel vakmanschp . Rommel kom je bij Gerald niet tegen , als hij naar huis gaat dan is het schoon .Maar ook altijd even overleggen en op tijd klaar . Het resultaat , een super badkamer , mooi en vooral heel mooi , Wij zijn erg blij met onze badkamer  ,TOP WERK  !!!!!.

                                                                           Jan en Ginette Hoveling Gramsbergen.

 

Sinds kort genieten ook wij dankzij Sanitop van een prachtige , moderne badkamer . Het gehele proces , van eerste gesprek bij ons thuis tot de oplevering is zeer prettig verlopen . De persoonlijke benadering van Jan Jansen , met oog en oor voor de wensen van ons als klant , en de korte lijnen waar het de communicatie betrof , hebben wij als zeer prettig ervaren . Ook het uitvoerende werk door de mannen van Meijerink installatiewerken , en Woertink Bouwservice is naar onze volle tevredenheid . Allen langs deze weg nogmaals hartelijk dank !.

                                                                           Robin en Marijke Booij te Nieuwleusen. 

 

We kregen prima advies van Jan , en hij kwam met diverse originele ideeen voor onze kleine badkamer . Samen met het goede vakmanschap van Enzo Montage , is het resultaat ; een prachtige badkamer , we zijn zeer tevreden.

                                                                           Cor en Fennie Katoele te Hardenberg.,

 

Wij waren al jaren toe aan een nieuwe badkamer , en hebben Jan voor de 2e keer gevraagd ( omdat onze zoon vond dat je de vakmensen uit je eigen woonplaats een kans moet geven ) om een ontwerp te maken voor onze badkamer en toilet . Jan kwam met 2 ontwerpen terug , er was 1 badkamerontwerp bij waar de vrouw des huizes nogal aan moest wennen , maar na het nodige overleg met elkaar, en alle kwalitatief goede materialen uitgezocht te hebben inclusief de tegels , en in overleg met Gerald Jansen van (BMG) , hebben we gekozen voor het ontwerp waar we eerst aan moesten wennen. Gerald kwam in mei van dit jaar om te beginnen aan de klus die zo,n 2 en een halve week in beslag nam . Hij is een voortreffelijk vakman in hart en nieren , en heeft plezier in zijn werk , hij heeft vakkundig en nauwkeurig de verbouwing uitgevoerd , geheel naar onze wens . Zelfs een muurtje wordt rustig de volgende dag 10 cm verplaatst , komt wel goed zegt hij dan , en inderdaad is het allemaal goed gekomen . Het resultaat mag er zijn ! , ook het spanplafond , een idee van Gerald ( niet uitgevoerd door BMG ) is bijzonder mooi geworden , en wij genieten nu al een tijdje iedere dag van onze badkamer en toilet met uitstraling ! , PUUR GENIETEN MET SANITOP . Jan en Gerald de complimenten voor jullie beiden , en hartelijk dank voor jullie medewerking , en mochten wij ooit weer toe zijn aan wat anders , dan laten wij zeker weer van ons horen.

                                                                 Henk , Joke en Laurens Bosscher te Gramsbergen. 

 

We hebben een prachtige badkamer , echt een plaatje . Dit mede dankzij Jan Jansen van Sanitop badkamers . Jan , bedankt voor alle hulp en adviezen bij het uitzoeken . Tevens zijn wij erg blij met het maatwerk wastafelmeubel wat jij hebt ontworpen , en hebt laten maken voor ons .

                                                                                  Bedankt ; Fam Alfring te Ane.

 

Kernwoorden voor de werkwijze van Sanitop ; Kwaliteit , Overleg , nauwkeurigheid , Persoonlijk , Communicatie , afspraken nakomen , en Eerlijkheid !! . Helemaal ( SANI ) TOPPIE !!

                                                                               Roelof & Jacqueline te Coevorden .

 

Na een verrassend diagonaal ontwerp van Jan, en de vlotte , ruim 2 weken durende montage door Gerald , genieten we nu van een prachtige badkamer , waarin al onze wensen gerealiseerd zijn. Het werkproces liep als een trein . Tijdens de rit was nog veel overleg , daar waar het ad hoc keuzemogelijkheden betrof . Een zeer groot voordeel in deze was dat je steeds maar met 1 persoon te maken hebt , ipv meerdere vakmensen / disiplines . Jan en Gerald , Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking . Aan de vooraf gemaakte afspraken en de hieruit voortvloeiende hoog gespannen verwachtingen door ons ; is ruimschoots voldaan.

             JA , ECHTE  BADKAMEREXPERTS , DIE  GEBROEDERS JANSEN VAN SANI-TOP  EN BMG BADKAMERMONTAGE !!! .

                                                                                  Fam ; P . Veenstra te Emmen .

 

Ook wij willen graag een goede recentie afgeven over Sanitop . Wij hadden zo onze voorkeur en wensen , maar Jan Heeft voor ons met veel geduld een mooi badkamer ontwerp plus voorstel gedaan , en Gerald van BMG badkamermontage heeft alles geplaatst , en nu hebben wij een prachtige badkamer . Wat we iedereen ook kunnen aanbevelen is een op maat gemaakte douchedeur van Vissani met een Showerquard  laag , dit zorgt ervoor dat het glas vrij blijft van kalkaanslag en niet dof wordt . Omdat het effect permanent is , hoeft de showerquard - coating na aankoop niet opnieuw te worden aangebracht . Gebroeders Jansen ; bedankt voor jullie inzet .

                                                                                 Fam ; Venema te Hardenberg.   

 

Met dank aan Sanitop voor het regelwerk , Gerald Meijerink voor het installatiewerk en Jan Woertink voor het timmer en tegelwerk genieten we van een prachtige , nieuwe , stijlvolle badkamer . Bedankt mannen !! .

                                                                                  Fam Lambers te Hardenberg .

 

In 2007 de badkamer thuis helemaal vernieuwd , en in december 2012 de badkamer in ons vakantiehuisje in Ootmarsum laten veranderen , Beide keren door SANITOP , nou TOP is het . De service , het vakmanschap van Elzo en Gerald , plus de creativiteit en nazorg waren fantastich . Hulde !!!!!! U kunt het resultaat van ons vakantiehuisje zien op foto nr 10 en 11op onze site ( www.vakantiehuisjeootmarsum.nl ).

                                                                           Jan en Lien Breukelman te Hardenberg . 

 

Na 20 jaar vonden we dat onze badkamer , toilet en bijkeuken aan vernieuwing toe was . Nadat we een bord van SANITOP bij iemand in de tuin zagen staan , zochten we contact met Sanitop . Jan van Sanitop komt bij je thuis om al je wensen door te nemen , dit gaf direkt een vertrouwd en goed gevoel , zodat hij met met een ontwerp kon beginnen voor het hele project . Samen hebben we tegels uit gezocht bij Teunissen & Becking in Almelo . Gerald Jansen vn BMG Badkamermontage heeft alles geplaats , en nu hebben we een prachtige badkamer , toilet en bijkeuken die we vol trots aan anderen kunnen laten zien . Sanitop kunnen we dus ook aan iedereen aanbevelen !!! .

                                           Jan en Gerald super bedankt ; van Henk , Annet en de meiden Tuls uit Coevorden . 

 

De uitstekende adviezen van Jan en het puike vakmanschap van Gerald hebben ons een prachtige badkamer opgeleverd . wij zijn zeer tevreden ,  en kunnen iedereen de mannen van SANITOP  aanraden . 

                                                                                           Fam vd Hulst te Ommen.  

 

Gerald komt om 8.00 , aanvang van de verbouwing van badkamer en toilet , een klus die ruim 100 uur duurde . Gerald is vanaf dag 1 tot de laatste dag de enige die de klus klaart , geassisteerd door mij als as bewoner . Wat een werk is er verzet , maar met de hulp van Jan voor het uit kiezen van de gebruikte materialen en controle daarvan , is het eindresultaat erg mooi .

                                                                                    Hartelijke groeten Fam van Keulen

.      

Onze nieuwe badkamer is ontworpen en geleverd door Sanitop  ,  en gemonteerd door Enzo montage . over beiden zijn wij zeer tevreden . Jan heeft een origineel ontwerp gemaakt , geheel rekeninghoudend met onze wensen . Met een hartelijke en persoonlijke benadering heeft Jan het gehele proces begeleid . Enzo is een echte vakman die strak werk heeft opgeleverd , alles iin goed overleg . Wij zijn blij met onze badkamer en kunnen zowel Sanitop als Enzo montage bij een ieder aanbevelen .

                                                                                            Fam Drost te Rouveen .

 

Eind December was onze badkamer gereed . Kloppend betreft de tijdsplanning , het resultaat mag er zijn , helemaal zoals we in gedachten hadden , we zijn er heel blij mee . De samenwerking met de gebroeders Jansen verliep erg prettig , korte lijnen , en veel overleg mogelijk .

                                                                                        Hans en Marjet Hellendoorn

 

Zoals jullie reclamebord al aangeeft  ; ...................  PUUR GENIETEN , dat is wat wij nu dagelijks doen in onze geheel vernieuwde badkamer .  Alle speciale wensen zijn vervuld , zelfs het rubuuste massief eikenhouten badmeubel , speciaal voor ons ontworpen door Jan , en gemaakt door  meubelmaker Mans Kelder . Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat .  Jan , Gerald en Mans bedankt .

                                                                                Hendry en Janny Vos te Hardenberg     

 

We hebben er een paar jaar tegenaan gehikt , maar uiteindelijk moest het toch maar gebeuren . In overleg met Jan hebben we gekeken of budget en smaak bij elkaar konden komen , en dat lukte . Gerald begon eerder dan we hadden verwacht , en was dus ook eerder klaar , wat natuurlijk lekker is ..... 3 weken in de rotzooi   ( en dat terwijll er uiterst netjes en nauwkeurig is gewerkt door Gerald )  is geen pretje , maar het resultaat is er naar . De badkamer is af , en helemaal in onze smaak . Zodra je onder de regendouche gaat staan , ben je gelijk helemaal nat ...... heerlijk , en in bad zitten is een droom . 

                                                     Jan en Gerald bedankt voor jullie klantvriendelijkheid en goede werk !  

                                                                                  Fam ; van Dijken te Hardenberg . 

 

Dat er met een kleine ruimte toch nog veel mogelijk is , blijkt wel uit onze nieuwe badkamer . Ontworpen door Jan , en gemonteerd door Gerald . Veel overleg tijdens de werkzaamheden hebben wij als zeer prettig ervaren . TOPPIE !! .

                                                                                Bedankt namens Fam Pat te Ommen .

 

 Best wel moeilijk om het perfecte advies te krijgen voor een totale verbouwing van onze badkamer . De grotere bedrijven hebben toch allemaal het standaard praatje waar je bij het verlaten van de showroom nog steeds een hoop vragen hebt . Via internet bij Sanitop terecht gekomen , en na het eerste gesprek met Jan al een hele goede indruk . Grote , en sterk punt zijn de aandacht voor de keuze van de materialen , en de mogelijkheid om e.e.a. te realiseren , en dat is gewoon Top ! . Eerste gesprekken gevoerd met Jan , en daarna ook alles doorgenomen met Gerald voor de uitvoerende werkzaamheden , allemaal erg professioneel . Uitvoering van het werk was gewoon perfect , met oog voor detail en advies , ook het doorgenomen werkschema verliep zoals afgesproken , en dat is natuurlijk wel heel prettig . Al met al een schitterende badkamer , precies zoals we ons hadden voorgesteld , en wellicht nog mooier als we hadden verwacht . Wij kunnen deze mensen voor meer dan 100 % aanbevelen . Jan & Gerald ,  namens de gehele familie bedankt voor de geleverde service ,  kwaliteit en wijze van uitvoering. 

                                                                                   Ate & Ineke  ( uit Schoonebeek ) .

 

onze badkamer is mooi in oude stijl verbouwd . Met het slopen en daarna opnieuw plaatsen van een wand was het nog een beste klus ! .  Maar met alle adviezen van Jan Jansen , Jan Woertink , Derk-Jan Altena , Gerald Meijerink en Erwin Waterink is het een prachtig geheel geworden . Waarbij extra vermeld mag worden dat Derk-Jan perfect tegelwek heeft afgeleverd !!! . We genieten nu elke dag volop van onze badkamer . Heren , Bedankt voor alle kluswerk en gezelligheid .

                                                                                     Fam ; Smit te Hardenberg .  

 

Wij hebben het huis gekocht waar we in woonden , alles was nog prima op de badkamer na , een familielid zei tegen ons  ;je moet Sanitop bellen , die leveren prima werk , en zo gezegd , zo gedaan . Eerst kwam Jan , die heeft een ontwerp gemaakt waar we zelf helemaal niet aan hebben gedacht omdat we nogal een kleine badkamer hebben , maar het was zo ontworpen dat alles er super mooi in paste . Toen kwam Gerald met een superstrak schema , die heeft alles geplaatst , en super netjes afgewerkt . Er was veel overleg , en als hij wat tegenkwam van misschien kun je het beter zo doen , dan werd dat eerst overlegd , er werd niet zo maar iets gedaan , bedankt daarvoor , alles werd naar onze wens gemaakt , met als resultaat dat wij een hele mooie badkamer en wc hebben gekregen . Bedankt daarvoor SUPER SANITOP !!!!! .

                                                     Groeten van ; Ronald en Gerlinda  Weerts  ( en de kinderen natuurlijk )  te Rheezerveen .

 

Na 20 jaar intensief gebruik te hebben gemaakt van onze oude badkamer ,  was renovatie hard nodig . Van enkele bekenden hoorden wij positieve ervaringen met Sanitop .  Begin dit jaar hebben we contact gezocht ,  een afspraak gemaakt met Jan , en onze wensen in een gesprek kenbaar gemaakt . Na enkele aanpassingen zijn we tot een goed ontwerp gekomen waarin veel praktijk ervaring van Sanitop is toegepast . Hierna kwam Gerald in beeld , na het slopen kon de opbouw weer plaatsvinden . Wijzigingen en aanpassingen konden steeds in goed overleg worden doorgevoerd .  Het eindresultaat is een strakke en funktionele badkamer geworden ,   kortom  ;   .....................

                                                                         SANITOP EEN AANRADER VOOR IEDEREEN .

                                                                    Namens Albert en Ria Broekroelofs te Hardenberg .

   

Via familie kwamen ook wij in contact met Jan en Gerald . Het resultaat is een prachtige badkamer .  Wij zijn meer dan tevreden ,  alles is in goed overleg uitgezocht ,  geplaatst  ,  en vaak in het werk nog weer aangepast ,  zodat we nu elke dag met heel veel plezier onze badkamer gebruiken  !! .   Wij willen daarom  SANITOP van harte aanbevelen .

                                                                Namens Henk en Rianne Leemhuis te Hardenberg .

 

Omdat we ons bij de groote , Zwolse badkamerzaken niet op ons gemak voelden , en omdat we graag een persoonlijk advies wilden , kwamen we via internet bij Sanitop in Gramsbergen terecht . Een afspraak was snel gemaakt en zo kwam Jan op een ochtend kijken wat er allemaal mogelijk was . Binnen een week hadden we al een eerste uitgewerkte tekening , en het contact verliep zo goed dat we hem ook gelijk maar iets voor de hal en het benedentoilet lieten verzinnen . Daarna naar een grootse , Twentse showroom waar we alle tegels en sanitair in het echt konden zien . Na een avondje met de uitvoerders startten de werkzaamheden , alles verliep prima , en waar er eens een kleine oneffenheid was , werd die binnen de kortst mogelijke keren weggewerkt . We kunnen Jan en zijn Sanitop alleen maar aanbevelen : goede adviezen , keurig werk en een zeer prettig contact ! .

                                                              Bedankt namens Fam ;  van den Bovenkamp in Zwolle. 

 

We zijn zeer tevreden met de nieuwe badkamer van SANITOP , ontworpen door Jan en geinstalleerd door Gerald . Ook het toilet en de hal beneden hebben we aangepakt . Alles is naar onze wensen uitgevoerd , en we zijn zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat .

                                                                               Fam Bouwhuis te Gramsbergen.   

 

Erg blij zijn onze kinderen met hun badkamer met extra grote wastafel en douche . Een zeer compacte en praktische badkamer die van alle gemakken is voorzien . Sanitop heeft ons vanaf het eerste moment goed geadviseerd ,  en het project goed begeleid . Door de goede en vooral praktische invulling hebben we een badkamer die kindvriendelijk is , en ook nog tegen een stootje kan . Jan bedankt ! . 

                                                                                           Esther en Guus .

 

In Januari 2011 hebben wij de sleutel van onze nieuwe woning in Zwolle in ontvangst genomen ,  het enige wat nog aangepakt moest worden was de badkamer . Een telefoontje van Zwolle naar Gramsbergen , en een afspraak met Jan was een feit . Samen met Jan hebben we een mooi ontwerp gemaakt , en oa tegels in Almelo uitgezocht . Jan heeft ons hierbij goed geadviseerd . Toen er actie ondernomen moest worden om de boel te installeren ,  kwam Gerald om de hoek kijken . Met een strak tijdschema , en alles in goed overleg , mag het resultaat er zijn !!! , wat een mooie , luxe ruimte is het geworden !!! . Onze ervaring is erg positief , en Sanitop heeft op ons een goede , en betrouwbare indruk gemaakt . Jan en Gerald ; bedankt vanuit Zwolle .

                                                                                     Floris en Lian uit Zwolle .                                                                                    

 

Onze badkamer dateerde uit 1979 , niet alles funktioneerde meer optimaal , dus al jaren geleden op zoek naar een badkamerspecialist. Diverse showrooms bezocht  , en onder het genot van een kopje koffie goedbedoelde , ingestudeerde verkooppraatjes aangehoord van witte overhemden ; het wilde maar niet lukken om daar het juiste gevoel bij te krijgen . Via via op het werk hoorde ik van meerdere collega,s geweldige verhalen over sanitop in Gramsbergen  , een afspraak met Jan gemaakt ,  hij kwam thuis kijken , heel prettig !! , en wat opviel was dat hij meteen afstemde op ons en onze badkamerwensen , heel professioneel . Daarna kwam hij nog een keer samen met zijn broer Gerald. We hadden er direct vertrouwen in . Een goed stel dat elkaar perfect aanvult . Gerald is een echte vakman met oog voor detail , wat indruk maakte was dat hij alle deuren en sleutelgaten afplakte zodat het stof niet overal in huis zou neerdalen , hij dacht ook echt betrokken mee als er iets beslist moest worden ; het resultaat mag er zijn !! ,  jammer dat jullie alleen badkamers doen ,  want zulke vakmensen willen wij wel vaker over vloer als er iets vernieuwd moet worden .

                                                                                   Fam Vellekoop te Hardenberg .

 

Eindelijk is het dan zover , na jaren gepraat te hebben over een andere badkamer en getwijfeld over de inrichting , toch de gebroeders Jansen in de arm genomen .  Na een bezoek kwam Jan terug met een mooi ontwerp waar wij gelijk enthousiast over waren . Ook  tijdens de verbouwing werden wij er steeds bij betrokken , om het geheel aan onze wensen te laten voldoen .  Het resultaat is er ook naar , een compleet nieuwe badkamer ,  hal en wc waar wij erg trots op zijn  .  Dus badkamer problemen ................. Sanitop /  Bmg nemen .

                             Jan en Gerald bedankt voor de goede samenwerking ;  namens Berend Jan en Fennie Hekman .   

 

 " PUUR GENIETEN "'  is het nu in onze vernieuwde badkamer . Via vrienden werden wij geattendeerd op Sanitop Badkamers . Nadat onze wensen op papier waren gezet volgde het ontwerp . Na enkele kleine aanpassingen zijn we samen tot een goed ontwerp gekomen . Omdat ook de gang en de wc beneden werden vernieuwd ,  hebben wij gebruik gemaakt van een mobiele badkamer , echt een uitkomst als je aan het verbouwen bent .  In twee weken tijd was de klus geklaard ,  het resultaat is geheel naar wens , en we kunnen terugkijken op een geslaagde verbouwing en een prima samenwerking met de badmutsen ; Jan Jansen van  ( www.sanitop.nl ) Badkamers  ,  Gerald Meijerink Installatiewerken  ,  Jan Woertink Bouwservice  ,  en Erwin Waterink Maatwerkspecialisten .  

                                                                                 Fam Bakker te Coevorden .

 

We waren van plan om de ( kleine ) douche groter te maken en een wc met sanibroyeur te plaatsen......... , maar omdat die apparaten eigenlijk alleen een kleine boodschap goed aankunnen zijn door sanitop twee voorstellen gemaakt om van de kleinste van de vier slaapkamers een echte badkamer te maken , en natuurlijk besloten we om de wc beneden ook van een hangende wc te voorzien. We kozen een voorstel , en ik zou zelf mee helpen ,  en voor de afvoer van materiaal naar vuilstortplaats Bovenveld zorgen . Ik ben dus vier weken assistent bouwvakker geweest...............  zonder ervaring ! . Het resultaat ? Prachtig , maar dat niet door mij , maar door de ervaren Gerald . Als we nu nog een keer zouden moeten beslissen zouden we het direct weer doen als het nu gedaan is , mede door de professionele adviezen van Jan en Gerald , en als je dan ook nog eens de LCD TV ACTIE VAN  WWW.SANITOP. NL  WINT ,  DAN KAN HET NATUURLIJK  NIET MEER STUK .

                                                                                 Fam Pasjes te Gramsbergen.       

 

 Na vier weken  " badderen in de garage " , slopen , sjouwen  ( trap op  -  trap af )  ,  metselen , tegelen , plaatsen van wastafels , kranen en toiletten , aansluiten van elektriciteit , verleggen van leidingen en nog veel meer is het dan zover : een  " super "  badkamer en een  " super  " toilet .  Wij zijn zeer tevreden over het vakmanschap en de praktische tips van Gerald en Jan .            Jansen & Jansen bedankt ! .

                                                                                     Fenny en Jelle Karkdijk.

 

Een nieuwe badkamer ?  ,  Na veel  denkwerk over het ontwerp toch in contact gekomen met sanitop ,  na een goed gesprek over onze wensen en gedachten kwam Jan met een mooi ontwerp . Nu een klein jaar later kunnen wij door de goede begeleiding van Jan alle dagen gebruik maken van de badkamer van onze dromen.

                                                                                Fam Blaauwgeers te Coevorden.

 

Sanitop heeft onze wensen geinventariseerd , en omgezet in sanitair , tegels en een tekening voor een maatwerkkast zoals wij het bedoelden , en dat is heel erg prettig !! .  Jan is een gemotiveerde , kundige en plezierige verkoper .  Complimenten ook voor de interesse  en betrokkenheid na de verkoop . Wij zijn bijzonder tevreden en durven iedereen sanitop aan te raden . 

                                                                                 Fam Schreiber te Dedemsvaart.

 

Na 17 jaar was onze badkamer wel aan een opknapbeurt toe , de douchecabine was aan vervanging toe , en het bad gebruikten we zelden , dus die kon er ook wel uit , Dus Jan Jansen gebeld over de eventuele mogelijkheden , wij gaven onze wensen door en Jan heeft er een mooie tekening van gemaakt . Gerald Jansen heeft in april onze badkamer gemaakt , alles ging in goed overleg en het resultaat is helemaal geweldig , wij zijn dan ook zeer tevreden . Gerald en Jan .......... nogmaals bedankt !!! .

                                                                                Fam J . Timmer te Gramsbergen.

 

In mei hadden wij het plan om de badkamer en het toilet te renoveren , hierop hebben wij Sanitop gebeld voor een afspraak ,  tijdens deze afspraak werd het ons meteen duidelijk dat wij met Sanitop in zee gingen . Sanitop heeft veel ervaring met het renoveren van badruimtes , dit uitte zich door de vele tips en handigheden die door Jan verstrekt werden . In september heeft Gerald van BMG badkamermontage de badkamer en het toilet naar onze volle tevredenheid geheel gerenoveerd ,  en wij zijn er dus uitermate content mee .  Kortom Sanitop voor iedereen een echte aanrader . 

                                                                              Groeten ; Fam .Jager te Gramsbergen. 

 

Het woordje TOP van SANITOP staat er niet voor niets ,   ruim vier jaar geleden heb ik alle materialen voor mijn badkamer besteld bij SANITOP in Gramsbergen . Nu was mijn douchekop stuk gegaan ,  geen probleem ,  binnen een dag was er een nieuwe geregeld ; en dat alles onder garantie  ;  TOP zeggen is een ding ,  maar TOP doen ; daar gaat het om .

                                                                                  Dhr G.J.Drenthen te Hardenberg. 

 

Na 17 jaar hebben wij onze badkamer en wc ook aangepast naar hedendaagse stijl . Het bad hadden wij niet meer in gebruik en stond in de weg . Na met Jan Jansen van Sanitop contact te hebben opgenomen heeft Jan een mooi ontwerp voor onze badkamer en wc gemaakt . Nadat wij in goed overleg alles hebben uitgezocht zoals de douche attributen , wc , wastafel , tegels ed ( Jan gaat met je mee naar Teunissen & Becking in Wierden ) is door Meijerink installatiewerken , Woertink bouwservice en Erwin Waterink ( leveren wastafelmeubel en spiegelkast op maat ) de verbouwing tot volle tevredenheid uitgevoerd . Gerald Meijerink en Jan Woertink en hun helpers zijn deskundige vakmensen waarmee in overleg tijdens de verbouwing nog van alles kan worden geregeld . Door hen werd ook goed meegedacht ( en onderling overlegd ) om onze badkamer en wc tot volle tevredenheid af te bouwen . Ook hebben wij via Meijerink installatiewerken de mobiele badkamer gehuurd  ,  Wat een uitkomst !! , Tijdens  de verbouwing konden wij gewoon douchen en toiletteren in de mobiele badkamer ,  en hoefden wij niet ingewikkeld een beroep op anderen te doen . Kortom een compliment voor deze bedrijven die in goed onderling overleg een prachtige badkamer en wc bij ons hebben afgeleverd .

                                                                                  Fam Herbers te Hardenberg.

 

Onze badkamer was 20 jaar oud en toe aan vervanging . Als gezin met opgroeiende kinderen waren onze wensen in de loop van de tijd nogal veranderd , geen ligbad maar een inloopdouche zonder bewerkelijke glazen cabine , en een dubbele wastafel om files te voorkomen tijdens de ochtendspits . Na Jan van Sanitop Badkamers verteld te hebben wat onze wensen precies waren , heeft hij een mooi ontwerp gemaakt waar we gelijk onze goedkeuring aan konden geven . Toen naar Wierden waar we mooie tegels etc uitgezocht hebben . Jan Woertink en Gerald meijerink hebben het ontwerp tot uitvoer gebracht . Het resultaat is een mooie strakke badkamer en toilet die prima blijkt te voldoen . En wat echt een aanrader is ; EEN MOBIELE BADKAMER . Al met al zijn ze 3 weken bezig geweest , maar omdat we een mobiele badkamer in de tuin hadden was dit niet erg . De badkamer was voorzien van een toilet , douche en wastafel , en het werkte echt perfect , een beetje kamperen in je eigen tuin ! .  Al met al zijn we zeer tevreden !

                                                                                      Fam Ballast Hardenberg.          

 

 In juli 2000 kochten we een prachtig verbouwd huis met helaas een gedateerde badkamer ,  een paar jaar lopen denken ,  kijken enz enz .     Tot we een tip kregen eens met Sanitop in Gramsbergen te gaan praten , ze komen vrijblijvend langs . Dat hebben we toen gedaan , en hebben daar tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad . Voorjaar 2004 kwam er een enthousiaste , goed luisterende en vragende jongeman langs ; Jan Jansen , hij zette onze wensen keurig op papier , en kwam nog een paar keer langs voor bijstellingen . Toen we tevreden waren over de tekeningen , nam hij ons mee naar voorbeelden uit de praktijk , en zo raakten wij overtuigdvan onze goede keuzes. Materialen uitzoeken ging ook heel goed bij de verschillende firma,s . Jan verzekerde ons steeds dat hij heel goede vakmensen had voor de montage van de badkamer , en Jan had gelijk , bij Sanitop voegen ze de daad bij het woord . Broer Gerald kwam , en bij het voorzichtig afbreken zag je zijn vakmanschap al , alles heel weldoordacht , dat bleek ook bij de latere opbouw , dingen die op papier heel logisch leken , konden in de praktijk toch soms beter ietsje anders , en zo hebben we samen met Gerald een badkamer gebouwd die precies naar onze wensen was , en waar we nog elke dag heel veel plezier van hebben .  En ook de garantie is geen wassen neus , de firma Sanitop houdt zich prima aan de gemaakte afspraken . Kortom ; van begin tot eind een " TOPBEDRIJF , die SANITOP " .

                                                                                  ( Fam Broekroelofs te Hoogeveen ) .  

 

Wij hebben onze badkamer en wc eind 2009 laten vernieuwen door Sanitop , van dezelfde ruimtes is iets heel anders gemaakt . Jan heeft samen met ons een ontwerp gemaakt , en Gerald heeft het allemaal in goed overleg uitgevoerd , zelfs tijdens de uitvoering konden we nog verschillende kanten op , en dat is heel plezierig , want in werkelijkheid kun je het beter beoordelen dan op papier .  Kortom , wij zijn heel tevreden , ook over de afwerking door Erwin Waterink Keukens.

                                                                                      ( Fam vd Veen Gramsbergen) .

 

 Onze badkamer is door Sanitop geheel gerenoveerd . Doordat onze douche niet zo groot is , en we nogal wat wensen hadden , waren we erg benieuwd wat er mogelijk was . Jan kwam met een perfect ontwerp  waarin al onze wensen waren verwerkt , hierbij een goed advies over de te gebruiken materialen  en een perfecte uitvoering door Gerald heeft uiteindelijk een prachtig eindresultaat opgeleverd .

                                                                                       (  Fam ; Stroeve Hardenberg ) .    

     

 Eind 2008 hadden we samen bedacht om de badkamer maar eens te renoveren . Na zoeken op internet , en via een kennis kwamen we uit bij Sanitop Badkamers te Gramsbergen . Samen met Jan een ontwerp gemaakt voor de nieuwe badkamer , de ruimte is beperkt , maar Jan is erg creatief , en op de hoogte van de nieuwste materialen . Hij Kwam enthousiast met zijn ideen bij ons , en we werden het al snel samen eens hoe het moest worden . Voorjaar 2009 kwam Gerald en die heeft alles naar wens gemaakt , ook hebben we ons toilet nog even laten opknappen , en alles is supermooi geworden . Jan en Gerald zijn voor ons DE TOPPERS van 2009 .

                                                              ( Hartelijk bedankt namens Henk en Alie Mulder te Hardenberg ).

 

We waren aan een nieuwe badkamer toe ,  maar doordat de mogelijkheden beperkt waren , hebben we Sanitop benaderd voor advies .     Jan had voorstellen die wij nooit bedacht zouden hebben , en na goed beraad zijn we ingegaan op de voorstellen van Jan . De badkamer is geworden zoals wij dat in ons hoofd hadden . Dankzij de goede adviezen en geduld van Jan ( ideeen moeten nu eenmaal rijpen ) , en na diverse bezoeken aan de showroom werd het plaatje steeds duidelijker . Het is goed dat Jan steeds advies geeft , zodat je ook eventuele nadelen in je besluit kan meenemen , waardoor je later niet teleurgesteld zou kunnen worden. We zijn zeer tevreden over de gang van zaken , na levering van de onderdelen controleert Jan of deze juist zijn , en zonodig kan hij gelijk actie ondernemen op eventuele beschadigingen .   het uiteindelijke resultaat mag er zijn , dankzij de inspanningen van Jan , die ons altijd goed  geinformeerd heeft en tijdens het verbouwen van de badkamer met derden overleg had , zonodig komt Jan extra langs .   Jan , je levert maatwerk en kwaliteit , we kunnen even vooruit , maar zullen je t.z.t weer benaderen als we weer aan de slag gaan . 

                                                                               ( Veel dank ; fam Tomee te Brucht  ).                                                                                       

 

 We hebben de badkamer ingericht , hij was al zo mooi , maar nu is ie echt geweldig . Onze badkamer en toilet zijn heel erg mooi geworden , strak ingericht , en goed ontworpen door Jan . Gerald heeft het heel vakkkundig gemaakt , volledig naar onze wens . Het was gewoon super om met jullie samen te werken , en wat een snelle en goede service ,  het geheel is gewoon perfect uitgevoerd . De volgende keer gaan we nog mooiere spullen kopen , maar jullie hebben perfecte alternatieven aangeboden van de grootste en beste merken , waardoor het eindresultaat zeker net zo mooi is geworden , maar voor een veel  betere prijs .  Als het weer zover is ,  komen we zeker weer bij jullie .

                                                    (  Bedankt , en de groetjes van Patrick en Julliette uit Schoonebeek. )

 

Er is bij ons in Dedemsvaart een maatwerk badwand ,  en een maatwerk douchedeur geleverd en gemonteerd door sanitop en Bmg badkamermontage ,  deze werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd .

                                                                             ( Fam Oosterhuis te Dedemsvaart )  

 

Na enkele sanitair zaken te hebben bezocht  heb ik contact gezocht met SANITOP ,  en dit heeft ZEER  goed uitgepakt ! . Doordat SANITOP bij u thuis komt en de ruimte bekijkt ; is het ontwerp voor de badkamer en de wc veel mooier geworden dan de ontwerpen die gemaakt zijn in de showrooms die ik heb bezocht . De materialen ( van alle gerenomeerde merken ) zijn van uitstekende kwaliteit en voor een zeer gunstige prijs ;  en dat zonder aanbetaling   ,  je krijgt de faktuur  ( die overgemaakt mag worden )  als de materialen zijn geleverd en gecontroleerd . Met de adviezen van Jan zijn de badkamer en de wc zelf geplaatst , en het eindresultaat is ECHT GEWELDIG , EEN ECHTE AANRADER DUS.   

                                                                                     (  M . de Vries Lutten )

 

                                                   SANITOP ???? TOP TOP TOP ! Altijd gedoseerd water op je KOP !!!!! .

                                                                                 ( Fam Kwant Gramsbergen )

 

In maart 2008 hebben wij onze wc / badkamer op de begane grond , en de wc op de verdieping laten verbouwen . de ruimte van de wc / badkamer was eigenlijk net iets te krap om gemakkelijk te plaatsen wat we er in wilden hebben (  ruim bad + douche + wasbak + kastjes ) en het moest er natuurlijk ook nog fraai uitzien . Jan heeft er zo op gepuzzeld ( en hij was zelf niet snel tevreden ) dat het allemaal heel goed gelukt is en het resultaat verbluffend is geworden . De ( nu nog steeds ) bewonderende uitlatingen van onze gasten klinken ons als muziek in de oren , en douchen / badderen is telkens weer een klein feestje . Grote complimenten aan Jan voor het ontwerp , en dezelfde complimenten gelden voor zijn broer Gerald die de verbouwing heeft gedaan . Alles kon in goed overleg geregeld worden , en hij heeft vakwerk geleverd . Kortom ; leuke enthousiaste kerels , die gaan voor kwaliteit en perfectie in hun werk . VAN HARTE AANBEVOLEN ! .  

                                                                                     ( Fam Bakhuis Sibculo )          

 

 Wij hadden alleen een bad nodig ; dezelfde als die we al hadden , dus hebben we contact gezocht met een sanitair speciaalzaak in de omgeving van Dalfsen . Sanitop kon dit bad heel snel leveren , en kwam ook nog even controleren of er geen beschadigingen waren ontstaan bij het transport ; dit doet Jan zonder moeite op een moment dat wij terug zijn van ons werk . Uiteindelijk konden de poten van het oude bad niet opnieuw gebruikt worden , dus toch nog een nieuwe set aangevraagd , deze heb ik zelf uit Gramsbergen gehaald ,omdat de vaklui graag door wilden gaan met plaatsing . Ik mocht de poten gratis meenemen van Jan omdat ik er extra voor kwam rijden , ook had Jan nog enkele onderdelen voor mijn afvoer liggen welke ik ook nog zo mee kon krijgen , Waar vind je nu nog zo,n afwikkeling ?  , Dat noem ik nu service ; en schrijf dit daarom graag even op de site .

                                                                                  (  Fam Ter Avest Dalfsen  )        

             

 Ook wij hebben een badkamer laten ontwerpen en plaatsen door de gebroeders Jansen , en het is TOPPIE geworden . vanaf het eerste contact tot oplevering is alles volgens wens gegaan , een beetje van ons en een beetje van Jan , en dit door elkaar gemixt is het eindresultaat nog mooier geworden dan we hadden gedacht . Alles gaat in goed overleg , ons idee was gedeeltelijk niet realiseerbaar , in eerste instantie baal je daar van , maar Jan komt met een alternatief waar je zelf helemaal niet aan gedacht hebt . Ook Gerald kwam met een idee voor het vergroten van het toilet beneden , Ook hier waren we niet opgekomen , erg mooi geworden zonder al te veel breken . Het ideale van dit duo is dat ze alles zelf regelen ,  en alles zelf doen ,  je hebt dus niet te maken met verschillende onderaannemers , en dit is erg prettig wanneer je overdag niet thuis bent ivm werk ; het is vertrouwd . Het idee voor een zwart glanzend  " SPANPLAFOND "  hebben wij ook via Jan , wat moet je je daar nou bij voorstellen , in een andere badkamer was dit al eens geplaatst , en  hebben wij het gezien , erg mooi , maar wel spannend , in combinatie met de tegels is het door dit plafond en de bijbehorende verlichting HELEMAAL AF , en het eindresultaat is een hele strakke ,  practische badkamer geworden .  Jan en Gerald bedankt .

                                                                                (  Fam Huisjes Gramsbergen  )

 

Onze badkamer en toilet waren aan vernieuwing toe . Daar we alles wilden laten doen , hebben we Jan Jansen van Sanitop gevraagd voor het ontwerp , plus de tegels en het sanitair hebben wij daar gekocht . Gerald Jansen van Bmg badkamermontage heeft de badkamer geplaatst , het is een prachtige badkamer geworden !!!!! . Alles ging in goed overleg , en toen ze bezig waren tijdens de bouw , zag je iedere keer dat het steeds mooier werd , we hebben dan ook geen moment gehad dat we dachten dat we een verkeerde keus hadden gemaakt . Het is echt een badkamer naar onze smaak geworden . 

                                                                                 ( Fam Ter Horst Marienberg )

 

Wij hebben net de verbouwing van de badkamer achter de rug , en kunnen oprecht zeggen dat we zeer tevreden zijn. Tevreden over de gehele gang van zaken . Vanaf het moment dat we contact met Jan hebben gezocht voor advies en een offerte is alles prima verlopen . Nadat we onze bestelling hadden geplaatst , werd deze ook precies volgens afspraak afgeleverd , en wij hebben gemerkt dat dat niet altijd vanzelfsprekend is tijdens een verbouwing . Als we vragen hebben staat Jan direct voor ons klaar met een oplossing of een prima advies , we waarderen het meedenken . Samen zijn we gekomen tot een PRACHTIG eindresultaat , een badkamer waar we trots op zijn ! .

                                                                                ( Fam vd Poll te Gramsbergen )

 

Afgelopen zomer hebben wij onze badkamer laten verbouwen door Sanitop Badkamers , en Bmg Badkamermontage , we zijn heel tevreden over het eindresultaat , ze geven goede adviezen en denken met je mee . Wij kunnen Sanitop en Bmg  bij iedereen aanbevelen !!!!!!!! . 

                                                                                       ( Fam Vetker De Krim )

 

BADKAMER VERNIEUWEN  ; Advies van ons ; neem Jan Jansen van SANITOP Gramsbergen , en Elzo Baas van SANITREND Badkamermontage te Emmen  in de arm , en alles komt heel goed . Het is een geweldig span . Jan Jansen hielp ons vrolijk en zeer enthousiast met een ontwerp , en gaf tevens hele goede adviezen . Elzo Baas waarvan we al hadden gehoord dat hij prima werk afleverde , hij zorgde dat alles er in kwam . Hij was niet eerder rustig voordat alles ons 100 % aanstond . We zijn dan ook heel tevreden met onze prachtige badkamer , en ,  RADEN DAN OOK IEDEREEN DIT DUO AAN .

                                                                                    ( FAM  Ydema te Emmen )    

 

Wij zijn nu bijna 4 jaar in het bezit van een sanitop badkamer , en ook wij zijn hierover dik tevreden , zelfs nu kan je bij hun terrecht voor een goed advies .

                                                                    (  Margriet en Johan Mulder Te Gramsbergen ) .

 

 Ook wij hebben een badkamer door Jan van Sanitop laten ontwerpen , en door Gerald van Bmg Badkamermontage laten installeren , en wij zijn zeer tevreden , alles ging in goed overleg , en zelfs als je dat wilde kon je op het laatste moment nog veranderen,Jan en Gerald bedankt .  

                                                                                ( Fam Meijer te Gramsbergen )

 

We mogen alweer een paar jaar genieten van onze vernieuwde badkamer en wc . Omdat onze badkamer zo mooi was geworden , hebben we later ook de wc beneden laten omtoveren in een paleisje . Jan en Gerald werken prima samen , Jan kan je iets voorschotelen op papier wat precies je eigen smaak is , en Gerald voert het perfekt uit , Niks is hun teveel , zelfs veranderingen op het laatste moment is geen enkel probleem  ;  EEN ECHTE AANRADER DUS VOOR DIT SOORT KLUSSEN .

                                                           (  Hartelijke groeten Eddy en Frieda de leeuw Coevorden ) . 

 

 Al weer zo,n 8 jaar geleden lieten wij onze badkamer vernieuwen door Sanitop . Het contact met Jan was zeer plezierig en ongedwongen , er werd echt met je meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden . Ook de Samenwerking met Elzo van Sanitrend Emmen , en Gerald van Bmg  uit Gramsbergen was top . Ze hebben onze standaard badkamer omgetoverd in een funktionele ruimte waar we nog dagelijks veel plezier aan beleven .

                                                                              ( M vr gr ;  Gernant en Jolanda ) . 

  

In april 1997 ! hebben wij als een van de eerste klanten van SANITOP een badkamer laten ontwerpen , en besteld bij Jan . Dit geheel naar onze wens , en nog steeds zijn wij heel tevreden over de keuze van inrichting , tegels , kranen , toilet , douchewand , en noem maar op wat er allemaal nog meer bij komt kijken die we samen in goed overleg hebben gemaakt . Zelfs de radiatoren en plavuizen voor in de woonkamer hebben we samen met Jan uitgezocht . De badkamer is inmiddels alweer 11 jaar oud , maar dat is er zeker niet aan af te zien door de degelijke en tijdloze keuze van materialen die we toen hebben gemaakt , en mocht er eens iets vervangen moeten worden , dan wordt het naar onze tevredenheid goed opgelost . Jan bedankt dat je ons toen geweldig hebt geholpen , en willen we ter zijner tijd een nieuwe badkamer , dan nemen we zeker weer contact met je op . Succes verder met je bedrijf , en de website ziet er mooi uit . 

                                                                   ( M vr gr ;  Fam Logtenberg te Gramsbergen ) .

 

Halverwege 2007 heb ik mijn badkamer laten renoveren door Sani-top badkamers te Gramsbergen , ik kan zeggen met veel genoegen ;           bijzonder plezierig was de wijze waarop e.e.a gerealiseerd is .  Bij het eerste bezoek door Jan werden de wensen en mogelijkheden besproken , en werd er nauwkeurig gekeken en meegedacht of het allemaal mogelijk was ,  en toen het kostenplaatje ongeveer bekend was , kon ik zeggen of ik met Sani-Top in  zee wilde gaan , Ja dus  , Volgend bezoek door Jan en zijn broer die uiteindelijk de gehele badkamer heeft gemaakt van sloop tot afwerking . Het is erg prettig dat er 1 man is die dat doet , alles is mogelijk in goed overleg , ook tijdens de bouw , en het vakkundig resultaat mag er dan ook wezen , en ik ben nog elke dag blij met mijn mooie Badkamer .

                                                                 een zeer tevreden klant .  ( Mevr Lennips te Hardenberg ) .  

 

 Wij zijn zeer tevreden met onze badkamer geplaatst door Sani-top , we vonden het  prettig dat Sanitop met korte lijnen werkt , en zo hadden we tijdens het plaatsen van de badkamer maar met 1 persoon te maken waar alles mee viel te overleggen .

                                                                        ( Fam Bouwhuis te Hardenberg ) 

 

Begin 2007 hebben wij ons door verschillende bedrijven laten informeren over een nieuwe badkamer , uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Sanitop in Gramsbergen . tot op heden hebben we daar geen moment spijt van , we kregen uitgebreid advies en tips . Ook tijdens het installeren verliep alles perfect en volgens de planning . De gemaakte afspraken komen ze ook werkelijk na . wij willen u Sanitop Gramsbergen van harte aanbevelen .    

                                                                        ( Fam Overweg te Hardenberg ) .

 

 In de zomer van 2007 hebben wij de badkamer laten renoveren door Sanitop Gramsbergen , en het is in onze ogen een TOPBADKAMER geworden . Het begon tijdens een eerste gesprek , waarin de mogelijkheden , wensen en praktische haalbaarheid zijn besproken , daarin geeft Jan een heel goed advies omdat hij heel goed luisterd naar wat je zelf ook wilt  ;  hij is niet iets aan het opdringen of verkopen , daarna kwam Jan met de tekening / ontwerp ; en werden we heel enthousiast . Gelijk was daar ook de geweldige man van B.M.G . Badkamermontage uit Gramsbergen , die bekeek of de ideeen voor hem uitvoerbaar zijn . Samen met Jan de tegels en sanitair uitgekozen , wat niet makkelijk is ; maar waarin je prima  begeleid wordt met gedegen advies . Tijdens de verbouwing ging het SUPER , ze werken vakkundig en secuur ; en nemen altijd de tijd om  vragen te beantwoorden . Daarnaast wordt er ook elke dag keurig opgeruimd etc ; het gevolg is een UNIEKE badkamer die op jouw lijf geschreven is , en die ECHT een MEERWAARDE geeft aan uw woning .  Als je een nieuwe badkamer wil , hoef je maar EEN  iemand te BELLEN  '  SANITOP  '  ;  tevens van harte gefeliciteerd met de website ; WWW.SANITOP.NL.     

                                                                          ( Groeten ;  Fam  De Haan te Hardenberg ) .        

 

SANITOP is TOP . Wij hebben samen met Jan van SANITOP een voor ons ideale badkamer gecreeerd . Jan geeft een goed en eerlijk advies ; er is maar een  TOP  ; en dat is SANITOP .

                                                                      ( Groeten familie Apeldoorn uit Staphorst ) .               

 

Ook wij hebben via SANITOP een nieuwe badkamer uitgezocht ; en laten plaatsen door BMG ( de broer van  Jan ). Ook wij zijn zeer tevreden , vooral ook omdat we niets zelf hoefden te regelen , wat ons erg goed uit kwam . Je kunt je wensen aangeven wat jij wilt , en ze denken ook goed met je mee , zelfs tijdens de bouw werden nog dingen aangepast , omdat dat in de praktijk mooier was . 

                                                                           ( Groeten familie Jager te Anerveen ) . 

 

 Wij hebben in 2002 onze badkamer laten ontwerpen en verbouwen door Jan Van Sanitop en Elzo van Sanitrend Emmen . Wij zijn  nog steeds bijzonder tevreden over de samenwerking en het eindresultaat , De service is , ook na langere tijd nog steeds uitstekend .

                                                                      ( Groeten Fam Blauwkamp te Gramsbergen.) 

  

 Wij hebben vorig jaar December via Sanitop een badkamer geregeld . En het resultaat mag er zijn , wij krijgen veel complimenten over de uitstraling van onze badkamer , het is gewoon net even anders , en absoluut niet standaard . Het materiaal is echt super , en de rest was gewoon perfekt geregeld , Kortom ; wij zijn super tevreden , en wij kunnen Sanitop zeker aanbevelen .

                                                                       ( Groeten ; Gerwin & Bianca te Bergentheim ) .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  

REFERENTIES ;


Uw recentie kan u kenbaar maken op het contactformulier , en wij zullen dan zorg dragen dat deze wordt doorgeplaatst op de recentielijst .