Werkwijze

 

Hier vindt u informatie over onze unieke werkwijze: 

  • Na het leggen van het eerste contact wordt er een afspraak met u gemaakt. Sanitop is hierin erg flexibel, ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.
  • Tijdens deze eerste afspraak worden alle relevante zaken (ruimte, leidingen, ventilatie etc.) in kaart gebracht. Zodoende kan Sanitop de mogelijkheden betreffende de ruimte bepalen. Tevens worden uw wensen uitgebreid doorgenomen en wordt er een gepaste stijl bepaald. (o.a. landelijk, klassiek, modern, tijdloos... etc.). DESGEWENST KUNNEN WIJ U, GEHEEL VRIJBLIJVEND, MEENEMEN NAAR DE PROFESSIONELE SANITAIRSHOWROOMS VAN ONZE LEVERANCIERS , OM DAAR HET GEHEEL INZICHTELIJKER TE MAKEN VOOR U.
  • Na gemiddeld een week wordt er een 2e afspraak ingepland. Het gemaakte ontwerp met de bijbehorende producten wordt volledig met u doorgenomen aan de hand van de leveranciers catalogie. Op deze manier wordt er voor u een reeel beeld van het geheel, de verhoudingen en de materiaalkeuze gecreeerd.
  • Wanneer u accoord gaat met het ontwerp wordt er een nieuwe afspraak ingepland om gezamenlijk de mooiste tegelshowroom van Twente te bezoeken om daar de badkamer geheel naar wens aan te kleden.
  • Op basis van het gemaakte ontwerp en de gekozen materialen wordt er een passende aanbieding geoffreerd met de beste prijs / kwaliteitsverhouding.
  • Indien u akkoord gaat, is het mogelijk de badkamer onder begeleiding van Sanitop zelf te ( laten ) plaatsen. Uiteraard biedt Sanitop ook de mogelijkheid tot plaatsen. Sanitop werkt nauw samen met een aantal zeer ervaren bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van badkamers , bijvoorbeeld BMG badkamermontage , of  Enzo montage uit Gramsbergen , het groote voordeel van deze specialisten is ; dat u tijdens het gehele traject van uitbreken tot afmontage maar met 1 persoon te maken heeft die de gehele badkamer  naar uw wens maakt ; en dit wordt in de praktijk door onze klanten als zeer prettig ervaren ( zie referenties ).
  • Bij ons hoeft u NOOIT een aanbetaling te doen  ;  Na levering van de diverse materialen zullen deze persoonlijk door ons worden gecontroleerd op compleetheid  en beschadigingen ; als alles naar wens is , krijgt u van ons de faktuur , welke u mag overmaken .
Onze unieke werkwijze